Educație pentru sănătate

Solicită Curs

Anual, 700.000 de oameni își pierd viața în Europa și Statele Unite ale Americii datorită morții cardiace subite urmată de resuscitare cardio-pulmonară eșuată. Este deja științific demonstrat faptul că dacă s-ar crește rata de acordare a primului ajutor până la sosirea ambulanței, ar crește și supraviețuirea în spital cu cel puțin 200.000 de vieți. Recomandarea ghidurilor internaționale este ca începând cu vârsta de 12 ani, copiii să primească anual câte 2 ore de prim ajutor.
Aici intervenim noi! Dorim să schimbăm acest ciclu nefast prin educarea copiilor, pe cei pe care noi îi considerăm viitorul nostru, să se implice, să evalueze corect un eveniment medical și să instituie măsurile adecvate de prim ajutor. Instructorii noștri sunt pregătiți după cursurile Consiliului European de Resuscitare și doresc să facă diferența între a asista pasiv și implicarea activă în salvarea unei vieți!

Vă invităm să solicitați un curs de prim-ajutor pentru școala dumneavoastră!
Pe viitor, ne propunem să abordăm prin cursurile noastre teme precum igiena și nutriția sau chiar educația sexuală, dezvoltând pe această cale o mentalitate și un stil de viață axate pe prevenție.

1“Kids Save Lives” Statement endorsed by the World Health Organization in 2015