Instrucțiuni

Înainte de toate, ne-am bucura să te cunoaștem. Lasă-ne un mesaj pe adresa diana.paduraru@caravanacumedici.ro pentru a putea să te ajutăm pe parcursul fundraiserului.

1. Intră aici.

2. Suma țintă: poate fi orice sumă, oricât de mică. Ținta poate fi modificată pe parcursul fundraiserului în funcție de evoluția lui.

3. Moneda: lei, USD, euro - nu contează, Facebook face conversia automat la moneda donatorilor.

4. Dată finalizare: lasă-l deschis cel puțin 10 zile, din care 3-4 zile după evenimentul sărbătorit (ziua de naștere sau participarea la un maraton, de exemplu).

5. Titlu fundraiser: *numele tău* pentru Caravana cu Medici. RUF va ști astfel cui să redirecționeze banii strânși. Poți adăuga tot în titlu faptul că alergi, îți donezi ziua de naștere etc.

6. Text: poți păstra textul sugerat de Facebook sau poți scrie despre motivația ta de a strânge bani pentru Caravană. Din experiență, nu contează atât de mult ce scrii aici, cel mai important e ce scrii când dai share pe Facebook.

7. Cover: încarcă această imagine.

8. Bravo, aproape ai reușit! Verifică ce ai completat până acum și apasă pe Create.

9. Promovarea:

- dă share fundraiserului pe pagina ta de Facebook. Scrie un text scurt și clar despre Caravană și despre cum anul acesta nu îți dorești cadouri fizice de ziua ta, sau cum ai ales să alergi pentru a ajuta cu un control medical persoanele din mediile defavorizate.
- e important să dai share de câteva ori, în zile diferite (neapărat și în ziua sărbătorită) pentru că oamenii de multe ori, deși vor să doneze, se întâmplă să uite, nu au cardul la îndemână etc.
- oamenii reacționează foarte bine și la mesajele personale sau venite în grupurile de prieteni.
- vom da și noi share, desigur.

10. Mulțumiri: nu uita să mulțumești donatorilor tăi, măcar cu un like și un comment în cadrul evenimentului de fundraising.