Susține-ne

Știm că e dificil să îți imparți bugetul lunar între facturi, cumpărături și recreere, așa că donațiile către noi, ONG-urile probabil nu sunt prea sus în lista de priorități. Dar hei, de multe ori nici nu te costă vreun leu să ajuți (vezi redirecționare impozit) sau te costă foarte puțin. Pentru noi, fiecare gest este binevenit!

Avem credința că punând fiecare câte puțin, mână de la mână vom ajuta caravana să ajungă la cât mai multe persoane defavorizate care au nevoie de serciviile ei. Așa că dacă și tu crezi în misiunea noastră de a face medicină la sate, aruncă un ochi mai jos.

Donează ON-LINE

Donează prin MobilPay

Prin MobilPay poți realiza donație directă către noi. Donatiile ne ajuta sa ajungem la cat mai multi oameni din tara si astfel si tu poti sa faci bine pentru Romania.

Donează prin Galantom

Dacă se apropie ziua ta uite o idee! În locul unui cadou material optează pentru unul spiritual și convinge-ți prietenii să doneze banii de cadou pe platforma Galantom.

Donându-ți ziua de naștere vei ridica gradul de conștientizare față de cauza noastră, prietenii se vor simți impliniți pentru că ți-au făcut un cadou și o faptă bună în același timp, iar Caravana va primi fonduri pentru următoarele ediții. Toată lumea câștigă!

Mai mult decât atât, în loc de ziua de naștere poate fi orice provocare personală, de la cross-uri la lăsatul de fumat sau renunțatul la mersul cu mașina la serviciu în favoarea transportului în comun.

Donează prin PayPal

Prin PayPal poți realiza donație directă către noi sau poți seta ca donațiile să se realizeze recurent. Asta înseamnă că în fiecare lună, o mică sumă va fi redirecționată automat către noi. Poate fi oricât și poți întrerupe plățile oricând consideri că nu mai suntem pe aceeași lungime de undă.

În curând

Redirecționează IMPOZIT

Persoane fizice

Fie că deții o companie, ești persoana fizică sau PFA, în fiecare an poți alege să redirecționezi 2% din impozitul datorat statului către o entitate non-profit. Nu trebuie decât să descarci formularul de pe site și să îl completezi cu datele tale.

Odată completat, îl poți depune până pe 31 iulie 2019 la sediul ANAF din județul tău (personal sau prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire), on-line sau îl putem depune noi pentru tine dacă ne contactezi și ne spui unde și când să venim să preluăm formularul.

Chiar dacă nu lucrezi, le poți povesti prietenilor, rudelor sau cunoscuților despre noi și despre cum ne pot ajuta.

Companii

Dacă deții o companie, poți direcționa către noi sub formă de sponsorizare o sumă echivalentă cu cel mult 20% din impozitul pe profit estimat pentru anul curent până pe 31 decembrie 2019, iar suma respectivă va fi ulterior dedusă din impozitul pe profit aferent anului 2019.

Scrie-ne pe caravanacumedici@gmail.com și vom urma împreună pașii necesari.

Mulțumim!