Susține-ne

Știm că e dificil să îți imparți bugetul lunar între facturi, cumpărături și recreere, așa că donațiile către noi, ONG-urile probabil nu sunt prea sus în lista de priorități. Dar hei, de multe ori nici nu te costă vreun leu să ajuți (vezi redirecționare impozit) sau te costă foarte puțin. Pentru noi, fiecare gest este binevenit!

Avem credința că punând fiecare câte puțin, mână de la mână vom ajuta caravana să ajungă la cât mai multe persoane defavorizate care au nevoie de serciviile ei. Așa că dacă și tu crezi în misiunea noastră de a face medicină la sate, aruncă un ochi mai jos.

Donează ON-LINE

Donează prin MobilPay

Prin MobilPay poți realiza donație directă către noi. Donatiile ne ajuta sa ajungem la cat mai multi oameni din tara si astfel si tu poti sa faci bine pentru Romania.

Donează prin Galantom

Dacă se apropie ziua ta uite o idee! În locul unui cadou material optează pentru unul spiritual și convinge-ți prietenii să doneze banii de cadou pe platforma Galantom.

Donându-ți ziua de naștere vei ridica gradul de conștientizare față de cauza noastră, prietenii se vor simți impliniți pentru că ți-au făcut un cadou și o faptă bună în același timp, iar Caravana va primi fonduri pentru următoarele ediții. Toată lumea câștigă!

Mai mult decât atât, în loc de ziua de naștere poate fi orice provocare personală, de la cross-uri la lăsatul de fumat sau renunțatul la mersul cu mașina la serviciu în favoarea transportului în comun.

Donează prin Facebook

Dacă te simți mai mult în apele tale pe Facebook poți deschide un fundraiser și aici, prin intermediul prietenilor noștri de la RUF - Romanian United Fund.

Ai de urmat câțiva pași simpli.

Redirecționează IMPOZIT

Persoane fizice

Fie că deții o companie, ești persoana fizică sau PFA, în fiecare an poți alege să redirecționezi 3,5% din impozitul datorat statului către o entitate non-profit. Nu trebuie decât să descarci formularul de pe site și să îl completezi cu datele tale.

Odată completat, îl poți depune până pe 25 mai 2022 la sediul ANAF din județul tău (personal sau prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire), on-line sau îl putem depune noi pentru tine dacă ne contactezi și ne spui unde și când să venim să preluăm formularul.

Chiar dacă nu lucrezi, le poți povesti prietenilor, rudelor sau cunoscuților despre noi și despre cum ne pot ajuta.

Companii

Dacă deții o companie, poți direcționa către noi sub formă de sponsorizare o sumă echivalentă cu cel mult 20% din impozitul pe profit estimat pentru anul curent până pe 31 decembrie 2022, iar suma respectivă va fi ulterior dedusă din impozitul pe profit aferent anului 2022.

Scrie-ne pe caravanacumedici@gmail.com și vom urma împreună pașii necesari.

Mulțumim!