Loading...

Donează

Dacă și tu crezi în misiunea noastră de a lupta pentru o Românie mai sănătoasă, te invităm să ne susții printr-o donație prin una din modalitățile de mai jos.

Donează On-line

Donează-ți ziua de naștere, participarea la un eveniment sportiv sau orice altă provocare personală pe platforma


2% impozit pe venit

Fie că deții o companie, ești persoana fizică sau PFA, în fiecare an poți alege să redirecționezi 2% din impozitul datorat statului către o entitate non-profit. Nu trebuie decât să descarci formularul de pe site și să îl completezi cu datele tale. Odată completat, îl poți depune până pe 15 martie 2019 la sediul ANAF din județul tău (personal sau prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire), on-line sau îl putem depune noi pentru tine dacă ne contactezi și ne spui unde și când să venim să preluăm formularul. Chiar dacă nu lucrezi, le poți povesti prietenilor, rudelor sau cunoscuților despre noi și despre cum ne pot ajuta.

20% companii

Dacă deții o companie, poți direcționa către noi sub formă de sponsorizare o sumă echivalentă cu cel mult 20% din impozitul pe profit estimat pentru anul curent până pe 31 decembrie 2019, iar suma respectivă va fi ulterior dedusă din impozitul pe profit aferent anului 2018. Scrie-ne pe caravanacumedici@gmail.com și vom urma împreună pașii necesari.