Loading...

Caravana cu Medici Cluj recrutează!

Pentru fiecare dintre noi, există un geamăn care trăiește în mediul rural și care nu beneficiază de aceeași calitate a serviciilor de sănătate. Oameni care nu beneficiază nici măcar de servicii medicale primare și nu au acces la sistemul sanitar din motive economice, infrastructură sau pur și simplu pentru ca nu le permite starea fizică să se deplaseze la un spital. Pentru ei, echipa Caravanei cu medici lucrează să egalizeze acest drept.

Cum? De mai multe ori pe an, timp de un weekend reunim o echipă multi-disciplinară (20-30 de medici specialiști, rezidenți, studenți), în colaborare cu autoritățile locale. Evaluăm gratuit starea de sănătate a populației (între 150-200 de pacienți) din zona respectivă prin: consult clinic, analize bioumorale, electrocardiogramă, examene ecografice, consultații de specialitate: medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, ginecologie, radiologie și imagistică medicală etc.

Caravana cu medici Cluj te vrea alături.

Când este următoarea caravană? 31 martie 2018

Unde? Satul Rachițele, județul Cluj

Perioada de înscriere: 25 februarie-11 martie. Formular de înscriere AICI.

Echipa?

4 medici specialiști de gastroenterologie, cardiologie, radiologie și ginecologie

11 medici rezidenți: medicină internă, gastroeneterologie, cardiologie, radiologie și imagistică medicală și ginecologie

17 studenți la medicină